-المقادير:
مكرونة _صدور دجاج مقطعة شاورما ومسلوقة _مشروم طازج مقطع شرائح _جبنة بارميزان مبشورة _ملح_ فلفل_ جوزة الطيب بودرة _ثوم او بصل.
-البشاميل:
دقيق_ لبن بودرة خالى الدسم _مرقة منزوعة الدسم.
-طريقة التحضير:
* سيحى الزبدة على النار ثم ضيفى لها معلقه دقيق وقلبيها حتى يصبح لونها ذهبى.
* اخلطى اللبن البودر بالمرقة وضيفها جزء منها على الدقيق والزبدة وقلبى.
* ضعى باقى الدقيق على اللبن المخلوط بالمرقة وقلبيهم ثم ضعيهم على الزبده والدقيق تدريجيا.
* ضعى معلقه زيت على النار وشوحى بها المشروم ثم ضعى الفراخ عليه وشوحيها ضيفى الملح والفلفل وبودره الثوم.
* ضعى المكرونة المسلوقة فى القالب وعليها الفراخ والمشروم ثم البشاميل والجبنة المبشورة.
وبالصحة والعافية