المكونات
١ ملعقة كبيرة زيت زيتون
نصف كيلو شرائح لحمة فيلية ( عرق فلتو )
ملح و فلفل و حبهان و زعتر و نعناع
1 كوب ماء
١ ثمرة بصل شرائح
١ ملعقة شاي سكر + رشة قرفة
الطريقة :
تتبل شرائح اللحمة بالملح و الفلفل و توضع جانبا
في مقلاة علي النار نضع الزيت و تحمر اللحمة حتي يتغير لونها
يضاف البصل و الماء و ملح و فلفل و باقي التوابل و السكر و القرفة
تترك علي النار حتي تمام النضج و تضاف اليها الماء كلما احتاجت
( حوالي نصف ساعة )
تقدم ساخنة و يسكب عليها البصل
تقدم مع مكرونة بالصلصة البيضاء او الحمراء
والف هنا وشفا.