المقادير
5 بيضة _سبانخ طازجة _ثوم _كزبرة خضراء_ نصف كوب دقيق _بصل مفروم _مرقة دجاج _ملعقة صغيرة بيكنج بودر _زيت _ملح _فلفل أسود
طريقة التحضير
* شوحى البصل فى الزيت على النار ثم ضيفى الثوم
* أضيفى السبانخ والكزبرة الخضراء والمرقة ثم ضيفى الدقيق والبيكنج بودر
* كسرى البيض وإخفقيه و ضيفى خليط السبانخ لخليط البيض وقلبى
* صبى الخليط فى بايركس مدهون بالزيت وأدخليه الفرن حتى تمام النضج ثم قدميه
وبالهناء والشفاء
احبكم في الله