المقادير
مكعبات لحم _بصل احمر_ زبدة_ مرقة _ معجون فلفل_ طماطم _صلصة طماطم _كوسة_ بطاطس_قرنبيط_جزر_بهارات _هريسة شطة _ماء_ ملح- فلفل أسود
طريقة التحضير
* قطعى البصل وشوحيه مع الزبدة على النار
* أضيفى مكعب مرقة والبهارات والجزر المقطع مكعبات للبصل
* أضيفى مكعبات اللحمة
* قطعى الكوسة والبطاطس مكعبات وإقليها فى الزيت وضيفيها للحمة
* أضيفى هريسة الشطة
* أضيفى صلصة الطماطم والماء
* أضيفى الملح والفلفل الأسود
* أزيلى ذر الطماطم وشرحى قشرها على شكل X وضعيها فى ماء مغلى ثم بار د وقشريها
* قطعى الطماطم وأضيفيها للحمة
* ضعى زهرات القرنبيط المقطعة
* إتركى اليخنى لينضج
* قدمى اليخنى وزينيه بالبقدونس والفلفل الحار
وبالهناء والشفاء
احبكم في الله