لمقادير
سمك فيليه _بطاطس_ثوم _كزبرة –شبت - بقدونس بهارات سمك – ورق لورا شطة– فلفل حار كمون – كركم ليمون بيض- لبن بقسماط– دقيق _زيت _ ملح - فلفل أسود
طريقة التحضير
* إسلقى البطاطس المقطعة مكعبات فى الماء
* أضيفى للبطاطس الثوم الصحيح وورق اللورا
* قطعى السمك الفيليه وإفرميه
* أضيفى للسمك المفروم الشطة والكمون والكركم وبهارات السمك والملح والفلفل الأسود والليمون
* صفى البطاطس من الماء وأخرجى ورق اللورا
* أضيقى البطاطس المسلوقة والبقدونس والشبت والكزبرة الخضراء للسمك وقلبى جيداً
* أضيفى بيضة وبقسماط للخليط
* أخلطى اللبن مع البيض
* قطعى الكفتة أصابع وأقراص
* ضعيها فى خليط البيض واللبن
* ضعى الكفتة فى الدقيق والبقسماط
* ضعيها فى الثلاجة لمدة 1/2 ساعة لترتاح
* إقلى الكفتة فى الزيت
* قدمى الكفتة مع البقدونس وزينيها بالفلفل المقطع مكعبات صغيرة
وبالهناء والشفاء
احبكم في الله