المقادير
جمبري وسط_ زيت زيتون _ملح _فلفل اسود _ثوم بودرة _ملعقة صغيرة بهارات _2 ملعقة صغيرة خل _كوب زبادي منزوع الدسم _2 حبة جزر مبشور _2 فلفل رومي _2 بصل _ثمرة كرنب
طريقة التحضير
* يشوح البصل في الزيت ثم يضاف الجمبري و يتبل بالملح والفلفل والبهارات ويقلب جيدا
* يتبل بالملح والفلفل والبهارات ويقلب جيدا ثم يضاف الفلفل الاخضر والثوم والبصل البودرة
* اخلطي زيت الزيتون مع الزبادي وقليل من الملح لعمل الدريسنج
* نضيف الخل ثم نخلط الكرنب مع الجزر والجمبري في الدريسنج ويقلب جيدا ويقدم
وبالهناء والشفاء