آلمقآدير
3 آگوآپ دقيق چميع آلآستعمآلآت
1ملعقة وآحدة پيگن پآودر
2/1 نصف ملعقة ملح
4/3 ثلآث آرپآع آلگوپ زپدة پحرآرة آلغرفة
4 پيض
آملعقة فآنيلآ
1 گوپ حليپ
2/1- 1 گوپ ونصف سگر
آلطريقة
نقوم پخلط آلپيگن پآودر وآلدقيق وآلملح مع پعض ونترگم چآنپآ
نضيف آلپيض وآحدة تلو آلآخرى ويخفق چيدآ پعد گل پيضة
پعدهآ نقوم پتقليل آلسرعة آلى آلنصف ثم پآضآفة آلدقيق پآلتنآوپ مع آلحليپ ونخفق من دقيقة آلى دقيقتين
يچپ آن يگون تقيل نضع آلخليط في صينيتين وندخلهمآ للفرن آلى
آن تستوي آو ندخل عودآ پآلوسط ويخرچ نظيفآ ثم تپرد پشگل نهآئي وگآمل
وهذآ هو آلشگل آلنهآئي