موقع صن سيت
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

موقع صن سيتدخول

descriptionאני אוהב את אלה שאוהבים Emptyאני אוהב את אלה שאוהבים

more_horiz
אני אוהב את יהורם גאון ואת תלמה אליגון

שיר עם הארה לכבוד יום העצמאות

המדינה הזאת מתחלקת לשניים - אלה שאוהבים את יהורם גאון ואלה שלא. אני מאוד אוהב את יהורם גאון. הנה אמרתי את זה ומצדי תקפצו לי. אני יודע שאתם לועגים לי עכשיו נורא. כן כן, כל אותם החברים המתוחכמים שלי, אלה משינקין עד מלצ'ט שבזים לזה. הוא פשוט שר נהדר. מרגש כל כך. הוא גם שחקן טוב, בקיצור, קסם בכל מה שהאיש הזה עושה.

שמתי לב שצעירים הם אלה אשר מסתייגים מיהורם, אבל עם השנים נסוגים מן התפיסה הקלוקלת הזאת. אני אומר זאת ממרומי 41 שנותיי כי בדידי הווה עובדא. והנני כאן.

הנה עשרת השירים שלו שאני הכי אוהב: "איפה את אהובה", "המלחמה האחרונה", "השר משה מונטיפיורי", "הנני כאן", "אני עושה לי מנגינות", "אור וירושלים", "בלדה לחובש", "רוזה, רוזה", "אימא" ו"ארץ צבי", אבל יש עוד...

כשהייתי קטן, פגשתי אותו פעם במסיבה משפחתית. אני זוכר אותו לבוש לבן. ניגשתי ואמרתי לו: "שלום יוני". בהתחלה הוא לא הבין מה אני רוצה ואמר לאבא גדי, "הילד קורא לי יוני", ואז נפל לו האסימון. הוא הבין שבשבילי הוא היה יוני נתניהו מ"מבצע יונתן (אנטבה)", הסרט של מנחם גולן שבא בעקבות המבצע ממש שנה אחריו. כן, יוני נתניהו, אחיו של ראש הממשלה הנוכחי, בנימין, נתפס בעיני כל הילדים כגיבור אמיתי.
:lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!: :lol!:

descriptionאני אוהב את אלה שאוהבים Emptyرد: אני אוהב את אלה שאוהבים

more_horiz
אני זוכר שאחר כך כשראיתי תמונה של יוני ז"ל, יוני האמיתי, שנים אחרי, הדבר הראשון שחשבתי לעצמי הוא שהוא לא דומה ליהורם גאון. אגב, גם השחקן שמשחק את הטרוריסט הראשי, קלאוס קינסקי, נתפס בעיניי כרשע גמור. התברר באמת במציאות שהוא וַאחַד טיפוס אלים ואָפֵל. אני זוכר שיהורם צחק ואמר לי: "הייתי קזבלן ועכשיו אני יוני. זה בסדר". ונשב אליי את העברית עם הדיקציה המופלאה שלו עם הרבה אוויר.

descriptionאני אוהב את אלה שאוהבים Emptyرد: אני אוהב את אלה שאוהבים

more_horiz
וכשהוא שר את הלחנים הנפלאים של דובי זלצר עם המילים המדויקות לעילא של הפזמונאי חיים חפר שרק נתן אלתרמן ירום הודו טוב ממנו בחריזה, אני פשוט נמס. ממש ככה.
אביתר!!!!!
privacy_tip صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
power_settings_newقم بتسجيل الدخول للرد