(خمس نصائح رمضانية)
١) كباب الحلة ممكن تعمليه نص تسوية و تكمليه التسوية بتاعته تاني يوم.
٢) بالنسبة للعصائر ممكن تجهزيها مركزة ومحلاة بالسكر و تشيليها في الفريزر و وقت التقديم تضيفلها مية و تقدم.
٣)بالنسبة للفراخ المحشية ممكن تغسليها كويس جدا و تحشيها و تسلقيها و تدخل الفريزر و تبقي جاهزة علي التحمير.
٤) بالنسبة لكفتة الارز ممكن تصبعيها و تحمريها و تشيليها في الفريزر و تبقي جاهزة علي التسوية في الصلصة.
٥)بالنسبة للفول ممكن تدمسيه و تضيفي له الخلطة المفضلة حسب الرغبة و تكيسيه و يبقي جاهز يوميا للسحور علي التسخين.
#نصائح_رمضانية #راجية
١) كباب الحلة ممكن تعمليه نص تسوية و تكمليه التسوية بتاعته تاني يوم.
٢) بالنسبة للعصائر ممكن تجهزيها مركزة ومحلاة بالسكر و تشيليها في الفريزر و وقت التقديم تضيفلها مية و تقدم.
٣)بالنسبة للفراخ المحشية ممكن تغسليها كويس جدا و تحشيها و تسلقيها و تدخل الفريزر و تبقي جاهزة علي التحمير.
٤) بالنسبة لكفتة الارز ممكن تصبعيها و تحمريها و تشيليها في الفريزر و تبقي جاهزة علي التسوية في الصلصة.
٥)بالنسبة للفول ممكن تدمسيه و تضيفي له الخلطة المفضلة حسب الرغبة و تكيسيه و يبقي جاهز يوميا للسحور علي التسخين.
#نصائح_رمضانية #راجية