المقادير
نصف كيلو صدور دجاج مفروم_ فلفل أحمر_ فلفل أصفر _ فلفل أخضر _ 2 بصل أحمر _ ملح ـ فلفل ـ بابريكا بصل بودر ـ كمون ـ ثوم مفروم خبز التاكو ـ كابوتشا للتقديم .
صلصه الوجه
حبة أفوكادو _ معلقة كبيرة ساور كريم _ ليمون _ رشة ملح.
طريقة التحضير
* في طاسة على النار يوضع زيت مع بصل مفروم والفلفل الألوان المفروم ودجاج مفروم وملح وفلفل وتقلب حتى ينضج الدجاج.
* يضاف إليها البابريكا والكمون البصل البودرة وتقلب جيدا حتى تنضج.
لعمل الصلصة الجانبية
* باستخدام كبة كهربائية يفرم الأفودكادو مع ساور كريم وعصير ليمون ورشة ملح.
* يحشى الدجاج في التاكو مع الصلصة.
* يقدم ساخن.
وبالهناء والشفاء